Nezařazené

Informace ŘSD k webovému portálu OBU GO HOME

Vážení dopravci,

Dovolujeme si Vás informovat, že ŘSD identifikovalo webový portál https://obugohome.eu/, který nabízí částku 20 EUR (500,- Kč) v případě, že (i) svěříte své „Premid“ OBU jednotky, používané v původním mikrovlnném mýtném systému, a (ii) poskytnete data a informace o svých vozidlech, společnostech atd. Tento webový portál rovněž nabízí, že za Vás zajistí vypořádání Premid OBU jednotky a související kauce s ŘSD.

ŘSD doporučuje vysokou obezřetnost vůči takové nabídce a zvážení jejího případného přijetí. Přestože je na webové stránce uvedeno logo ŘSD, nejedná se o aktivitu ŘSD a vlastník webové stránky není k užití loga ŘSD žádným způsobem oprávněn.

V souladu s právním řádem České republiky platí, že pokud zákazník původního mikrovlnného systému zašlete svou nepoškozenou Premid OBU jednotku na adresu uvedenou zde do jednoho roku od poslední mýtné transakce zaznamenané na těchto OBU jednotkách, tzn. v žádném případě ne později než do 30. listopadu 2020, bude mu vrácena celá kauce, která činí 1550,- Kč, tj. přibližně 60 EUR.

Transit.TIR.cz

FREE
VIEW